Балансът преди всичко

KLY PSY

Центърът за психологическа помощ и консултации „KLY PSY”, чрез своите специалисти в областта на психология на бизнеса помага на работодателите при различни ситуации.

Изпозлваме различни подходи

В дейността ни се включват методи, чрез които можете да различите не само какво човек говори за себе си, но и как се държи в различни ситуации, какво мисли и чувства всъщност.

Ние осигуряваме на работодателите точна професионална оценка на психичното здраве и психоемоционалния статус на работещите. Екипът ни от утвърдени специалисти е с научен ръководител доц. д-р Поли Петкова.

пациент с психолог за психологични изследвания

Можем да ви помогнем в различни аспекти

Нашите специалисти ще ви помогнат да изградите една приятна и уютна атмосфера за работа.

ПОдбор на персонала

Ние намираме таланти, които не само отговарят на изискванията ви, но и превъзхождат очакванията ви за успешно бъдещо партньорство.

формиране на екипи

С нашата услуга за сплотяване на екип, превръщаме индивидите във вдъхновен и успешен колектив, готов да преодолява предизвикателствата заедно и да постига велики постижения.

Мотивация

Със специализиран подход и иновативни методи, ние вдъхновяваме индивидите и екипите им да постигат върховни постижения, превръщайки потенциала им в реалност.

корпоративна култура

Създаваме корпоративна култура, която не само отразява ценностите и целите на вашата компания, но и вдъхновява и подпомага екипите ви да процъфтяват в динамичното работно ежедневие.

управление на конфликтите

С нашата експертиза в разрешаването на конфликти помагаме на индивидите и групите да изграждат по-здрави отношения, като насърчаваме емпатията, разбирателството и конструктивното решаване на проблеми.

кадрови потенциал

Създаваме персонализирани технологични решения за оценка на персонала, които помагат на вашата организация да идентифицира, развива и задейства кадровия си потенциал в съответствие с посочените цели и стратегии, за постигане на непрекъснатуспех.

Псигологически изследвания

Подсигуряваме различни психологически изследвания, които ще гарантират успеншно работно ежедневие.

Тестово изследване

Тестово изследване и анализ със заключение на разултатите на цена от 30,00 лева.

Индивидуално изследване

Подбор на персонал, оценка на лоялност и други на цена от 40,00 до 80,00 лева.

Групови изследвания

Групи от 10 до 15 човека за минимум 5 часа на цена от 300,00 до 700,00 лева.

Всичко за клиента!

Клиентите на службата по трудова медицина и органа по безопасност и здраве към „Център по охрана на труда” ООД ползват от 10 до 20 процента отстъпка, в зависимост от обема на възложената работа.

Доверете ни се!

За безопасност и здравословна работна среда всеки ден!

„KLY PSY” предлага 24 часова консултативна помощ.